You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Last Chaos Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

  • "Skulduggery" started this thread

Posts: 32

Date of registration: 3. August 2015

  • Send private message

1

Tuesday, 23. May 2017, 14:39

Random Closes.

Game keeps completely closing after I launch it and log in.

Files and applications are accepted through firewall and A/V.

Others having the same problem. What's happninnnnnn

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Fulminar

Game Admin (en, de, pl, nl)

Posts: 751

Date of registration: 10. July 2015

  • Send private message

2

Tuesday, 23. May 2017, 14:48

Do you get any specific error message when that happens or is it just a plain close?

P.S.

Maybe the game is rejecting you :P

Fulminar
Game Admin Last Chaos NA / PL
Homepage | Customer Support | Last Chaos Facebook
Rules | GM Recruiting
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "Skulduggery" started this thread

Posts: 32

Date of registration: 3. August 2015

  • Send private message

3

Tuesday, 23. May 2017, 14:53

Just closes, no error message or "disconnected" message.

It's about time the game rejected me xD

Either that or I'm being trolololed by a GM which is well played >_<

But yeah, no clue what's causing it.
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Fulminar

Game Admin (en, de, pl, nl)

Posts: 751

Date of registration: 10. July 2015

  • Send private message

4

Tuesday, 23. May 2017, 15:44

GM's dont troll :)

Have you:

1. Updated your operating system
2. Updated your video drivers
3. Reinstalled the game with antivirus off
4. Added exception to antivirus
5. If using windows 10 add the exception to windows defender

If the above fails have you tried looking weird at the screen for 3 minutes and then do a 360 turn and try again? :P

Fulminar
Game Admin Last Chaos NA / PL
Homepage | Customer Support | Last Chaos Facebook
Rules | GM Recruiting
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "Skulduggery" started this thread

Posts: 32

Date of registration: 3. August 2015

  • Send private message

5

Tuesday, 23. May 2017, 15:57

Yep done all the above, including weird facing it. I even prayed to satan himself!

Still not workingggg

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en)

  • "Vilya" is female

Posts: 7,439

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 158

  • Send private message

6

Tuesday, 23. May 2017, 21:30

Skul, Ctrl+Alt+Del and shut down any non-essential programs.

Load LC, wait 5 minutes, then load one of the closed programs. Wait 5, and if not D/Ced, load another, etc. Until you get to the one causing your issue.

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "Skulduggery" started this thread

Posts: 32

Date of registration: 3. August 2015

  • Send private message

7

Tuesday, 23. May 2017, 22:02

I did that and still it does the same thing :(

Here, do you guys see anything?

https://gyazo.com/f073ff623b94dab3af41bb06246b4198


https://gyazo.com/22322732ef13f51e719457ce5e4f8f42


https://gyazo.com/dbc31ff933b6f1ad2d004ef11f81982a

In my Apps section, nothing is open.

TO be clear, the game works for 3-10 minutes and then closes without any warning.

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "Skulduggery" started this thread

Posts: 32

Date of registration: 3. August 2015

  • Send private message

8

Tuesday, 23. May 2017, 23:38

If you can't see anything that could cause it, then perhaps look into someone being able to induce the effect? Might be a bug that can be exploited and induced to other players?

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en)

  • "Vilya" is female

Posts: 7,439

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 158

  • Send private message

9

Tuesday, 23. May 2017, 23:40

Did you try to close the Catalyst Monitor and the Gyazo SS uploader? I use Lightshot SS uploader and have no issues with it.

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "Skulduggery" started this thread

Posts: 32

Date of registration: 3. August 2015

  • Send private message

10

Wednesday, 24. May 2017, 00:02

Yep I did. And I only installed gyazo right now to upload the screen shots, so that can't be it.

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

plserino

Newbie

Posts: 31

Date of registration: 16. July 2015

  • Send private message

11

Wednesday, 24. May 2017, 00:23

I'm pretty sure its plays.tv, happened to me before, close that and give it a try.

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "Hikikomori" is male

Posts: 8

Date of registration: 18. December 2016

Occupation: Inspector

  • Send private message

12

Friday, 2. June 2017, 14:05

Same was happening to me, I ran full pc recovery and reinstalled LC and its all good now.

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

PRIMEX

Rising Star

Posts: 82

Date of registration: 20. July 2015

  • Send private message

13

Friday, 2. June 2017, 18:50

We finally got rid of Skully! Oh Joy!:)

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Similar threads