You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Last Chaos Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Tabloms

Newbie

  • "Tabloms" is male
  • "Tabloms" started this thread

Posts: 19

Date of registration: 29. October 2016

Location: usa

  • Send private message

1

Thursday, 9. February 2017, 01:54

log in

anyone in the US having trouble logging in besides me?

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

dado12

Newbie

Posts: 2

Date of registration: 5. February 2017

  • Send private message

2

Thursday, 9. February 2017, 06:12

im having too problems to login,always failed to connect to login server

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Pandia

Rising Star

Posts: 73

  • Send private message

3

Thursday, 9. February 2017, 07:19

i've been getting the messege can't login to login server since midnight EST, restarting router didnt help
any suggestion/help about it?

ty

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Light

Newbie

Posts: 12

Date of registration: 26. October 2016

  • Send private message

4

Thursday, 9. February 2017, 07:26

yeah same problem .somewone should take a look at this .i just turn 160 on H server need to check out the raid :):)

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Fulminar

Game Admin (en, de, pl, nl)

Posts: 865

Date of registration: 10. July 2015

  • Send private message

5

Thursday, 9. February 2017, 08:17

Hi,

Is the issue still occuring?

Fulminar
Game Admin Last Chaos NA / PL
Homepage | Customer Support | Last Chaos Facebook
Rules | GM Recruiting
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Pandia

Rising Star

Posts: 73

  • Send private message

6

Thursday, 9. February 2017, 08:28

yes it does ;(
seems as if European residents have the problem

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Pandia

Rising Star

Posts: 73

  • Send private message

7

Thursday, 9. February 2017, 08:52

Problem seems to be resolved, i was able to login

ty :thumbsup:

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Tabloms

Newbie

  • "Tabloms" is male
  • "Tabloms" started this thread

Posts: 19

Date of registration: 29. October 2016

Location: usa

  • Send private message

8

Thursday, 9. February 2017, 09:00

yes I am still having issues...can not connect to log in server

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Fulminar

Game Admin (en, de, pl, nl)

Posts: 865

Date of registration: 10. July 2015

  • Send private message

9

Thursday, 9. February 2017, 10:50

Hi Guys,

Is the issue still happening for you now? :) We tried and we are able to logon from both US and EU regions.

Fulminar
Game Admin Last Chaos NA / PL
Homepage | Customer Support | Last Chaos Facebook
Rules | GM Recruiting
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Tabloms

Newbie

  • "Tabloms" is male
  • "Tabloms" started this thread

Posts: 19

Date of registration: 29. October 2016

Location: usa

  • Send private message

10

Thursday, 9. February 2017, 11:07

just tried seconds ago..4 times and same message
list of thing i did to try to correct
1 reset router
2 ran ccleaner for cookies and regestry
3 disk cleanup
4 defrag computer
5 total of 3 restarts

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Fulminar

Game Admin (en, de, pl, nl)

Posts: 865

Date of registration: 10. July 2015

  • Send private message

11

Thursday, 9. February 2017, 11:14

Please check your antivirus and firewall if they are blocking the game, that might be the reason.
Also check if you are using any proxy server as that can cause issues sometines too.

Fulminar
Game Admin Last Chaos NA / PL
Homepage | Customer Support | Last Chaos Facebook
Rules | GM Recruiting
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

PRIMEX

Rising Star

Posts: 85

Date of registration: 20. July 2015

  • Send private message

12

Thursday, 9. February 2017, 22:03

I was online fine since this morning, then out of nowhere i DC twice. At first i thought was my internet, however I am able to browse fine. Now Cannot get back on servers. Are servers down for US?

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en/es/it/pl/ru)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,568

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 322

  • Send private message

13

Thursday, 9. February 2017, 22:20

Hello,

I have not had an issue with disconnects or logins today. I just logged in fine a few minutes after your shoutbox message.


Community Manager EN/ES/IT/PL/RU
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Tabloms

Newbie

  • "Tabloms" is male
  • "Tabloms" started this thread

Posts: 19

Date of registration: 29. October 2016

Location: usa

  • Send private message

14

Friday, 10. February 2017, 00:33

I was logged in the day before yesterday with no issues no pc updates and all the things i tried to fix issue listed above and just tried to log in and same issue

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en/es/it/pl/ru)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,568

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 322

  • Send private message

15

Friday, 10. February 2017, 13:00

We had a patch on Wednesday (this is maintenance day), so your Anti virus possibly removed a needed Last Chaos file. It does happen quite frequently. My suggestions would be to check that and resolve the conflict there.


Community Manager EN/ES/IT/PL/RU
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Thor

Newbie

Posts: 27

Date of registration: 17. August 2015

  • Send private message

16

Saturday, 11. February 2017, 15:01

I am having similar problems in three pcs. I tried all suggestions given here. Even removed my antivirus. Reinstall client, cleaned registry, reset network card, restarted system, updated all graphics

Any solutions?

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en/es/it/pl/ru)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,568

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 322

  • Send private message

17

Saturday, 11. February 2017, 17:57

Hello Thor,

Did you reinstall before or after removing your anti-virus via add/remove programs? If before, it also removed the file it took and you will need to uninstall and reinstall again.

Also, try to restart your modem/router as well. Please keep me posted as to anything which works, so I can make a notation.


Community Manager EN/ES/IT/PL/RU
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Thor

Newbie

Posts: 27

Date of registration: 17. August 2015

  • Send private message

18

Sunday, 12. February 2017, 07:17

tried three times with AV removed too! still unable to log in
only option left is to a factory reset of my sytem but it will take the whole day

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Thor

Newbie

Posts: 27

Date of registration: 17. August 2015

  • Send private message

19

Sunday, 12. February 2017, 11:59

i found the reason to my login error. For some reasons which are not known to me atleast till this moment when I post this message, LC USA server seems to selectively block certain countries from getting connected. Proof: I can connect the server through a different IP using same account. Will the HGM kindly rectify this issue at her earliest convenient time? Regards

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en/es/it/pl/ru)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,568

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 322

  • Send private message

20

Monday, 13. February 2017, 15:02

i found the reason to my login error. For some reasons which are not known to me atleast till this moment when I post this message, LC USA server seems to selectively block certain countries from getting connected. Proof: I can connect the server through a different IP using same account. Will the HGM kindly rectify this issue at her earliest convenient time? Regards
Hello,

This occurs when you attempt to connect too many times within a short amount of time. Usually a modem/router restart fixes it. Please message me when your account username and IP address and we will look into it however.

Thank you.

Community Manager EN/ES/IT/PL/RU
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook