You are not logged in.

Gilver

Newbie

  • "Gilver" started this thread

Posts: 4

Date of registration: 23. July 2018

  • Send private message

1

Monday, 23. July 2018, 18:38

Wont install

I have tried installing the US client a few different times now and it always makes it to 100% then nothing it stays there instead of patching. I also tried the UK client and had absolutely not problem it installed and patched like it should. Is there something I am suppose to do for the US client, or is it not working?

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,412

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 275

  • Send private message

2

Monday, 23. July 2018, 19:10

Hello,

Have you checked your anti virus to ensure it is not blocking part of Last Chaos or Xtrap?

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Gilver

Newbie

  • "Gilver" started this thread

Posts: 4

Date of registration: 23. July 2018

  • Send private message

3

Monday, 23. July 2018, 20:35

I got the client to fully install and patch, but now I am getting an error that follows. Nkspe.exe - system error the code execution cannot proceed because engine.dll was not found. reinstalling the program may fix this problem. I have already tried reinstalling.

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Ravengem

Retired Teammember

  • "Ravengem" has been banned

Posts: 46

Date of registration: 4. May 2018

  • Send private message

4

Monday, 23. July 2018, 20:41

Check your antivirus as they do love to quarantine those two files for Last Chaos. Add Exemptions for them too.

Ravengem
Game Master Last Chaos NA
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Gilver

Newbie

  • "Gilver" started this thread

Posts: 4

Date of registration: 23. July 2018

  • Send private message

5

Wednesday, 25. July 2018, 16:18

Thank you for all the help, im not sure what did it exactly, I had to reinstall it after messing with my antivirus and it seems to be working now.

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,412

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 275

  • Send private message

6

Wednesday, 25. July 2018, 16:33

Awesome, we are happy to hear you will be able to get in game! Happy gaming!

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Gilver

Newbie

  • "Gilver" started this thread

Posts: 4

Date of registration: 23. July 2018

  • Send private message

7

Wednesday, 25. July 2018, 19:08

Ok so now that I have gotten all that figured out, I am now getting a failed to connect to login server message when I try to login to the game.

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,412

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 275

  • Send private message

8

Wednesday, 25. July 2018, 22:36

We had maintenance this morning, but the servers are up now. Please try again and if you still get it, check your A/V once more to ensure its not blocking a required file.

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook