You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Last Chaos Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

sjholt

Newbie

  • "sjholt" started this thread

Posts: 3

Date of registration: 30. October 2015

  • Send private message

1

Friday, 30. October 2015, 12:57

Atlas Server Issues

I appear to be suffering a few glitches on the new server which are as follows:
1. A number of NPC's which are for quests or completion of quests cause an error to occur when I click them. This is getting increasingly worse as I get higher levels. I am now not able to click the Archaeologist Jajan in Dratan without getting the error every time and this stops me getting any P1 pets.
2. The Inventory always appears in the same place on the screen when I open it - in the middle of the screen obscuring the game. This happends whatever I do to move it. The next time I logon on its back in the middle of the sceen again.
3. Row 2 of the icon bar is unusable - I cannot put any icon on it - it just doesn't work.

Is this a beta server ? is this a test server that will be replaced by one that works properly ? is it worth me creating any characters on this server or will it be removed and replaced by a tested/working one. I have not seen any of these errors on the other servers or any other variation of the game and I have been playing this game for almost 10 years now. Please can you fix the errors or I will once again be moving to another version of the game. :cursing:

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en/es/it/pl/ru)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,437

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 276

  • Send private message

2

Friday, 30. October 2015, 13:10

No this is not a Beta server. Please private message any errors or issues you find on any server to a Game Master or Community Manager (as per the rules) as it is much easier if they are in our inbox to be certain they are seen expediently.

Thank you for reporting these, we will test them immediately.

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

sjholt

Newbie

  • "sjholt" started this thread

Posts: 3

Date of registration: 30. October 2015

  • Send private message

3

Friday, 30. October 2015, 13:18

Please can you let me know the appropriate GM to send the details to. Thanks

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en/es/it/pl/ru)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,437

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 276

  • Send private message

4

Friday, 30. October 2015, 13:22

You can either send issues in English to myself or Fulminar (my Game Admin/Tester). If you prefer another language, you can review our Team Member page and in the parentheses after their name will be their language(s).

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Posts: 8

Date of registration: 18. July 2015

  • Send private message

5

Wednesday, 4. November 2015, 01:55

I'm having problems with errors also when I click on certain NPC's. Jajan and Yabo always give error, I can't get a P1 pet now. Any fix for this yet?

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

sjholt

Newbie

  • "sjholt" started this thread

Posts: 3

Date of registration: 30. October 2015

  • Send private message

6

Friday, 6. November 2015, 16:26

The issue I am experiencing with the crashes when I click on an NPC with a Quest is still present and there does not seem to be a reason for it that can be identified. Please can you let me know if anyone else is experiencing this issue and if they have had any success resolving it.

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "MitsTheGreek" is male

Posts: 11

Date of registration: 21. October 2015

Location: Greece

Occupation: Cut and Clean Fish on the local fishing market

  • Send private message

7

Sunday, 15. November 2015, 11:43

Logging Error while playing.

On Atlas server when i pick up quest most of times it pop up error and game crash.The message is :Error log information saved in error log.
After i push ok a new pop up appear that it says:The instruction at 0x60a5d0ac referenced memory at 0x0000001.The memory could not be read.Click on OK to terminate the program.

On US server never have that issue.Any help?

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "MitsTheGreek" is male

Posts: 11

Date of registration: 21. October 2015

Location: Greece

Occupation: Cut and Clean Fish on the local fishing market

  • Send private message

8

Thursday, 19. November 2015, 20:54

Any answer?

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en/es/it/pl/ru)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,437

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 276

  • Send private message

9

Thursday, 19. November 2015, 20:58

There are a few users with this issue, it does not affect all. Which version did you download to use? Are your video drivers up to date?

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "MitsTheGreek" is male

Posts: 11

Date of registration: 21. October 2015

Location: Greece

Occupation: Cut and Clean Fish on the local fishing market

  • Send private message

10

Thursday, 19. November 2015, 21:25

The last one.I re download and re install game 2 days ago cause i tought maybe was installation problem but i still have the problem.All drivers is updated.

This post has been edited 1 times, last edit by "MitsTheGreek" (19. November 2015, 21:29)

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en/es/it/pl/ru)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,437

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 276

  • Send private message

11

Thursday, 19. November 2015, 21:47

Which version is it you are using? the UK (english)? or another language?

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "MitsTheGreek" is male

Posts: 11

Date of registration: 21. October 2015

Location: Greece

Occupation: Cut and Clean Fish on the local fishing market

  • Send private message

12

Thursday, 19. November 2015, 22:17

UK

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Vilya

Community Manager (en/es/it/pl/ru)

  • "Vilya" is female

Posts: 8,437

Date of registration: 3. September 2014

Location: USA

Occupation: Last Chaos Community Manager

Thanks: 276

  • Send private message

13

Thursday, 19. November 2015, 22:28

Interesting. I also have the UK English and do not have these issues. Could you please provide me with the DXDiag of your machine via Private message?

Vilya
Community Manager EN/PL
Homepage | Support|
Facebook | Discord Chat
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "MitsTheGreek" is male

Posts: 11

Date of registration: 21. October 2015

Location: Greece

Occupation: Cut and Clean Fish on the local fishing market

  • Send private message

14

Thursday, 19. November 2015, 22:43

I just done.I sent you 4 message with the dxdiag.Inform me on pm or in this thread if you find any solution.

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Similar threads