You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Last Chaos Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

SonnenSchein

Sincere Adventurer

  • "SonnenSchein" started this thread

Posts: 276

Date of registration: 2. December 2015

Thanks: 9

  • Send private message

1

Sunday, 17. March 2019, 11:27

Schattengruft

Ich habe mal eine Frage, ich kriege immer wieder diese Meldung „Verbindung verloren“ das aber auch nur in der Gruft.
Hab das Spiel neu installiert und trotzdem besteht das Problem immernoch..
Kann mir da jemand helfen?

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Phuuu

Sincere Adventurer

  • "Phuuu" is male

Posts: 702

Date of registration: 18. August 2015

Location: Sachsen

Occupation: Schriftführer beim Kaninchenverein

Thanks: 190

  • Send private message

2

Sunday, 17. March 2019, 12:51

HI

versuch mal den grafigtreiber zu aktualisieren,manchmal hilft das.
gruß phuuu

  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

  • "ReiniPluto" is male

Posts: 55

Date of registration: 10. September 2012

Location: Pangea - (EX Katar)

Occupation: Königsritter

  • Send private message

3

Sunday, 17. March 2019, 13:57

Das Problem hab ich schon länger hab auch schon 2 mal neu instalieren hat nichts gebracht.
Das komische ist aber das einer stabil ist und der ander Verbiondung verlohren???

LG Reini




Char Königs - Ritter Lvl 185 + Pangea Ch. 2
  • Go to the top of the page
  • Activate Facebook

Similar threads